logo text

Bahasa Lain

aren

Log Masuk

Log Masuk

NULL

NOTIS PENGUMUMAN PENGHANTARAN SAMPEL BAGI SEBUT HARGA SEMASA PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN (PKP)

SEBUT HARGA PERKHIDMATAN MENCETAK DAN MENGEDAR BUKU PANDUAN GURU (BPG) BAGI MODUL PKJR PERINGKAT SEKOLAH RENDAH
– PELANJUTAN TERKINI SEHINGGA 30 APRIL 2020

Tarikh Tutup dan Penghantaran Sampel:

Tarikh Penghantaran Sampel:
Sekiranya tempoh PKP tamat pada 28 April 2020, tuan/puan dikehendaki untuk menghantar sampel sepertimana tarikh tutup yang telah dilanjutkan di dalam sistem Ep iaitu pada 30 April 2020; dan
Sekiranya tempoh PKP dilanjutkan dan tarikh tutup iklan masih di dalam tempoh PKP, sampel dibenarkan dihantar selepas tamat tempoh PKP (tertakluk pengumuman YAB PM).

Tarikh Tutup Iklan/Online Submission di sistem Ep:
Tarikh tutup di dalam sistem ePerolehan (online submission di dalam sistem eP) telah dilanjutkan sehingga 30 April 2020. Tuan/puan adalah dikehendaki mengemukakan cadangan sebut harga di dalam sistem Ep selewat-lewatnya sebelum atau pada 30 April 2020.


Sila hubungi:

Puan Khairun Nur Asyiqin binti Kamaruddin
Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. / 013-7184739


Sekian, terima kasih.

Urus Setia Sebut Harga
Bahagian Khidmat Pengurusan
Jabatan Keselamatan Jalan Raya Malaysia
20 April 2020

“Jawatankuasa Sebut Harga Jabatan Keselamatan Jalan Raya Malaysia bersetuju memperakukan Kod Pembekal 17/25 (Ultimate Print Sdn. Bhd.) bagi sebut harga ini dengan tawaran harga sebanyak RM37,997.50 kerana telah memenuhi spesifikasi, melepasi semua peringkat penilaian dan menawarkan harga di dalam Anggaran Jabatan”.

Garis Panduan Kerusi Keselamatan Kanak-kanak Di Malaysia

MUAT TURUN SINI

PEROLEHAN SEBUT HARGA PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN PEJABAT JABATAN KESELAMATAN JALAN RAYA (JKJR) IBU PEJABAT BAGI TEMPOH DUA (2) TAHUN, No. Sebut Harga : QT180000000027378.

“Jawatankuasa Sebut Harga bersetuju sebulat suara dengan tawaran syarikat NOAZ SDN BHD kerana telah memenuhi spesifikasi penilaian teknikal dan kewangan serta menawarkan harga yang lebih rendah dari Anggaran Jabatan berjumlah RM 79,200.00

Topik Terhangat